søndag den 11. november 2012

Chocolate-chip cookies

Lidt cookies er der altid plads til, og disse er der som regel god plads til, for de er nu super lækre og nemme at lave.
Vi har lavet dem meget, og de forsvinder altid. De har ikke voldsom lang holdbarhedstid, men det skyldes nok mest at de blir spist hurtigt.Som med så meget andet, så kan man jo tilpasse opskriften. Jeg bruger lys sjokolade til disse cookies, det falder bedst i vores smag. Jeg har også lavet dem  med mørk, og med både mørk, lys og hvid sjokolade, og de er alle lækre, men den med lys er nu favoritten her i huset.

Du skal bruge:

100g Blødt smør
100g Sukker
50g Brun farin
1 tsk Vanilje sukker
1 æg
150g Mel
½ tsk Bagepulver
1 knsp salt
100g Lys sjokolade

Hak sjokoladen.
Pisk smør, sukker, farin, vanilje sukker og æg sammen.
Rør mel, bagepulver og salt i. Tilsæt til sidst sjokoladen.


Dejen sætte på en bageplade, beklædt med bagepapir, med et par skeer. De flyder ud, så lav afstand imellem dem. 
De skal bages ved 180 grader, 8-10 min

Hvis du kan, så lad dem køle lidt af inden du sætter tænderne i dem.

Go fordøjelse med dem...


Ingen kommentarer:

Send en kommentar