De skal opbevares koldt, og kan ikke så fremme så længe, for så begynder de at smelte. Det er sådan noget der kan stå ude i kulden i en god bøtte, eller i køleskabet, og så snupper man lige en af og til. Desværre har jeg en tendens til at få dem lavet lidt store, så de kan ikke være i munden af en gang, hvilket resultere i brune fingre og brun i ansigtet.
Har du ikke prøvet disse usunde sataner, så snyd ikke dig selv, for uanset hvordan du lige synes det lige lyder, når du ser ingredienserne, så er de altså et forsøg værd.
Har du ikke prøvet disse usunde sataner, så snyd ikke dig selv, for uanset hvordan du lige synes det lige lyder, når du ser ingredienserne, så er de altså et forsøg værd.
Du skal bruge:
150g Cornflakes (de billige kan sagtens bruges)
200g Palmin
200g Flormelis
125g Kakao
200g Flormelis
125g Kakao
Revet appelsinskal fra to økologiske appelsiner (kan undlades)
Fin en gryde i en god størrelse, og smelt palminen i den. Tag gryden af varmen, når palminen er smeltet, og rør flormelis, kakao og appelsinskal i. Vend til sidst cornflakes i massen.
Sæt små toppe på en bageplade, med bagepapir på. Brug 2 teskeer. Stil dem køligt, til de sætter sig, og fyld dem så over i nogle beholdere.
Spis dem kolde, og opbevar dem køligt.
God fordøjelse med dem...
Ingen kommentarer:
Send en kommentar